Meer resultaten voor gokverslaving

 
gokverslaving
 
Gokken, kansspelen, gokproblemen, gokverslaving.
Hoewel de naam het misschien niet doet vermoeden biedt deze hulplijn ook een service voor mensen met gokproblemen of voor mensen uit hun omgeving partners, ouders, kinderen, enz. Je kan contact opnemen met De Druglijn via telefoon, mail, chat of Skype: klik hier.
Opinie: Net als drugs of alcohol, maakt ook een gokverslaving meer kapot dan je lief is lifestyle De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Net als drugs of alcohol, maakt ook een gokverslaving meer kapot dan je lief is. Een anonieme ex-gokker getuigt over het psychisch leed dat een online gokverslaving veroorzaakt. 03-11-15, 19.36u Tom. 1 Tom, een anonieme rechtenstudent getuigt over de booming business van de online gokindustrie en de gevolgen van een gokverslaving.
Pathologisch gokken Wikipedia.
Pathologisch gokken is een psychische aandoening die in het DSM-IV is ingedeeld bij de stoornissen in de impulsbeheersing. Wie aan deze aandoening lijdt, kan geen weerstand bieden aan de drang om te gokken. Vaak krijgt de aandoening een dwangmatig karakter en noemt men deze ook wel een gokverslaving.
Waarom wordt iemand gokverslaafd? Stichting AGOG Nederland.
Het ontstaat door een combinatie van persoonlijke eigenschappen, factoren in de omgeving, de beschikbaarheid en andere kenmerken van het spel en maatschappelijke factoren. Persoonlijke factoren die van invloed zijn op gokverslaving. Bepaalde persoonlijke eigenschappen verhogen de kans op het ontstaan van een gokverslaving.
Arne Nilis over gokverslaving: Ik loog en manipuleerde om h. Het Nieuwsblad.
Maar op eigen wedstrijden gokte ik nooit. Ook de vader van Arne, voormalig Rode Duivel Luc Nilis, kampte met een gokverslaving. Ik wist wel dat ik genetisch een groter risico liep om verslaafd te geraken, maar toch gebeurde het. Zijn gokverslaving woog op de jonge Arne Nilis, net als op zijn omgeving.
Gokverslaving zelfhulpgroepen.
Vanuit de visie dat verslaving geen ziekte is, biedt de groep opvang, herstel en nabegeleiding aan alcohol, medicatie, legale en illegale drugs en gokverslaafden. De Werkgroep tegen gokverslaving vzw. Gepubliceerd in Gokverslaving Zelfhulpgroepen Lees 664 keer. De Werkgroep biedt de hoogste kwaliteit van zelfhulpgroep / diensten vandaag.
Hulpverlening gokken en gokproblemen.
De meeste ambulante centra worden gesubsidiëerd door de overheid, waardoor ze geen of slechts een geringe financiële bijdrage vragen aan hun cliënten. Sommige van deze ambulante centra zijn expliciet gespecialiseerd in problemen rond gokverslaving. Zie de doorverwijsgids op iDA Web.
Gokverslaving Symptomen.
Het is dus van groot belang dat je, als je merkt dat je verslaafd bent geraakt aan gokken, zo snel mogelijk professionele hulp inroept. Een gokverslaving herkennen. Om hulp in te kunnen schakelen is het essentieel om de symptomen van een gokverslaving te herkennen.
Is Gokverslaving Een Ziekte? VDKO.
Aspecten van gokspellen. Home Gokverslaving Is Gokverslaving Een Ziekte? Is Gokverslaving Een Ziekte? Share on Facebook. Tweet on Twitter. Of het nu een gokverslaving, een drugsverslaving of een ander soort verslaving is, veel mensen hebben hierbij een beeld van zwakke mensen die geen weerstand kunnen bieden aan verleidingen.
Behandeling voor gokverslaving bij Castle Craig.
Naarmate de intensiteit van de gokverslaving toeneemt, draait het leven van een gokverslaafde voornamelijk om de volgende gok of anders gezegd de volgende fix en komt men in een neerwaartse spiraal van gevoelens als schaamte, schuld, wanhoop en verdriet terecht.

Contacteer ons